.

Ervaringsverhalen over herstellen van burn-out

 

Herstellen van burn-out, het kan een verwarrende zoektocht zijn, vol goed bedoelde adviezen, externe druk, interne verwachtingen en tegenstrijdige meningen. Hoe vind je hierin jóuw weg, hoe ontdek je wat voor jou werkt en wat niet?

Boek met ervaringsverhalen
In het boek ‘Van een burn-out naar een onweerstaanbaar leuk leven‘ deel ik mijn eigen verhaal en het verhaal van 9 andere ervaringsdeskundigen, over burn-out en het herstellen ervan. Ook deel ik handige tips en oefeningen. De verhalen zijn allemaal verschillend, en dat is precies de bedoeling. Want de weg uit een burn-out is niet voor iedereen hetzelfde. De ervaringen verschillen van een helder stappenplan dat uitkomt bij volledig herstel, tot een route vol omwegen die nooit helemaal bij het gewenste punt uitkomt.

Herkenning en handvatten
In al die verschillende verhalen kan voor jou iets relevants zitten. Iets wat woorden geeft aan jouw ervaring. Iets wat je kunt gebruiken, waar je verder mee kunt. Ik hoop met dit boek herkenning en handvatten te bieden aan iedereen die een burn-out heeft, heeft gehad, ernaar op weg is, of er van dichtbij mee te maken heeft.

Op de hoogte blijven
Spreekt dit je aan? Wil je op de hoogte gehouden worden van de vorderingen en als eerste weten wanneer het boek gepubliceerd gaat worden? Stuur me dan hieronder een bericht.