Buitencoaching

Werken vanuit mijn kracht

In de natuur zijn, de stilte opzoeken, in mezelf investeren, zacht zijn, en mijn vrouwenenergie opladen: deze dingen zijn voor mij belangrijk. Daarom zet ik ze centraal, in mijn eigen leven, én in mijn bedrijf.

Een burn-out gaf mij in 2015 de noodzaak om vanuit een andere houding en mind-set te gaan leven. Ik veranderde hoe ik naar mezelf, naar anderen en naar de wereld keek. Daar hoorde ook bij dat ik mijn dagen anders ging vullen. Niet meer werken vanuit tekort en perfectionisme. Maar werken vanuit mijn kracht en idealen. Ik ging onderzoeken wat dat voor mij inhield en hoe ik dat vorm kon geven. Dat resulteerde in Maak het mooier.

Mijn eigen bedrijf gaf me de mogelijkheid om te ontdekken wat echt bij me past. Stapje voor stapje werd met dat duidelijk. Dat betekende ook meerdere keren met dingen stoppen, vanwege voortschrijdend inzicht. Ik liet overtuigingen los over ‘hoe het moest’ en durfde er steeds meer op te vertrouwen dat mijn eigen manier prima was. Ik zag angsten, tekortgedachten en belemmerende overtuigingen onder ogen. En kwam zo uit bij waar ik écht energie van kreeg: buitencoaching! Dichter bij jezelf, komen in de natuur.

Omdat dit toch wat anders is dan de activiteiten waarmee ik begon, vond ik het ook tijd voor een nieuwe naam. Per 1 januari 2021 werk ik verder onder de naam Praktijk Eva.

 

In mijn coaching zet ik systemisch werk in. Dit is een krachtige én eenvoudige manier om helderheid te krijgen, tot de kern te komen en te voelen wat er mag gebeuren, welk stapje gezet mag worden. En uiteraard doen we dit in de natuur. Dit is een hele pure en zachte manier van werken, waar ik elke keer weer van onder de indruk ben, en die ik graag met anderen deel.

Mijn eigen ervaring met stress en burn-out motiveerde mj om een boek te maken voor iedereen die een burn-out heeft of had of aan voelt komen, maar ook voor de mensen om hen heen, zowel in persoonlijke als in professionele kring. Meer over dit boek lees je hier. Ik zet mijn ervaring en de kennis die het maken van dit boek mij bracht, in bij het coachen. Het coachingstraject ‘Van een burn-out naar een zachter leven’ komt hieruit voort. Ik ben dankbaar dat ik mijn ervaring in kan zetten om iets voor anderen te betekenen.