Tijd voor jezelf

Vrouw&vuur

 

Vind je het soms ook lastig om lief voor jezelf te zijn en tijd voor jezelf te nemen? Lijkt het je fijn om af en toe een avond fijn met andere vrouwen samen te zijn? Gezellig buiten rond een vuurtje te zitten, kopje thee erbij, offline? Met elkaar praten of zwijgen (net waar je behoefte aan hebt), delen wat je wil delen, luisteren naar elkaar en gewoon samen ‘zijn’? Dan is het voor jou echt iets om naar een Vrouw&vuur te gaan.

Samen met Désirée organiseer ik deze Vrouwencirkel. Een Vrouwencirkel is een plek waar je samenkomt met andere vrouwen. Je brengt samen tijd door, deelt wat je wilt delen, luistert met aandacht en zonder oordeel. Het is een plek waar je helemaal jezelf mag en kan zijn. Een cirkel staat symbool voor heelheid, liefde en verbinding. Het is een plek om de verbinding met andere vrouwen te voelen en met elkaar in contact te zijn.

De vrouwencirkels worden over het algemeen elke maand georganiseerd, en altijd op een avond. We komen samen en maken thema’s bespreekbaar die ons bezighouden, doen oefeningen om dichter bij onszelf, lichaam, gevoelens, intuïtie, passie, creativiteit, ideeën en dromen te komen. Of we doen gewoon iets waar wij behoefte aan hebben. Het is een plek om het vrouw zijn te omarmen en meer balans te krijgen.

Voor aanmelden en meer info: word lid van onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/2190764967637687/events/